DALTON KINDCENTRUM ‘T KOMPAS IN GASSELTERNIJVEEN HEEFT OOG VOOR IEDEREEN!

Hoe geef je als directeur leiding aan een kindcentrum? Door oog te hebben voor iedereen, is de overtuiging van CKC Drenthe. Want door naast het kind ook oog te hebben voor collega’s, ouders en sociale partners kun je nog beter aansluiten bij wat een kind nodig heeft. Maar hoe leid je dat in goede banen? En hoe zorg je ervoor dat iedereen zich echt gezien en gehoord voelt? Marike Vast is sinds augustus 2021 directeur van Dalton Kindcentrum ‘t Kompas in Gasselternijveen. De school zit samen met andere organisaties – de openbare basisschool, buitenschoolse opvang en het dorpshuis – in één gebouw. Ze vertelt over de ingrediënten waar volgens haar een goede aanpak aan moet voldoen. Lees hier het volledige interview.

Interview ’t Kompas Gasselternijveen