Mogelijkheden
It takes a village to raise a child

Wat zijn de mogelijkheden?
Wij verzorgen kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. U kunt op onze locaties terecht voor kinderdagopvang (0-4), voor- en naschoolse opvang (4-13), peuteropvang (2/2,5-4 afhankelijk per gemeente) en vakantieopvang (4-13). Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk aan te sluiten bij uw privésituatie. Daarom bieden wij naast structurele opvang ook flexibele opvang aan. Daarnaast bieden wij op de locaties waar dat kan extra services aan, zoals ontbijtservice en haal- en brengservice (bijvoorbeeld naar sport- en muziekverenigingen). Onze opvanglocaties bieden een plezierige en gezellige plek voor kinderen om met elkaar te spelen, veelzijdige en afwisselende activiteiten te doen en zich zo spelenderwijs te ontwikkelen.

Wilt u een proefberekening laten maken van wat kinderopvang u per uur kost? Maak dan gebruik van onze handige rekentool.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de locatie van uw keuze. Bekijk via locaties welk kindcentrum bij u in de buurt is. Heeft u een administratieve vraag, dan kunt u deze ook mailen naar .