Mogelijkheden

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij verzorgen kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. U kunt op onze locaties in Assen, Beilen, Bovensmilde, Drijber, Eelderwolde, Gieten, Hoogersmilde, Nieuw-Buinen, Paterswolde, Smilde, Tweede Exloërmond, Valthermond, Westerbork en Zuidlaren terecht voor kinderdagopvang (0-4 jaar), peuteropvang (2/2,5-4 jaar, afhankelijk van de gemeente), buitenschoolse opvang (4-13 jaar) en/of vakantieopvang (4-13 jaar). Op de overige locaties verzorgen wij kinderopvang in samenwerking met een externe partij.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met het kindcentrum van uw keuze, zie locaties. Heeft u een administratieve vraag, dan kunt u deze ook mailen naar .

Extra services  

Wij willen het ouders zo makkelijk mogelijk maken om werk en gezinsleven te combineren. We bieden daarom verschillende extra services:   

  • Naast reguliere opvang op vaste dagdelen per week is ook meer flexibele opvang mogelijk om tegemoet te komen aan onregelmatige werktijden van de ouders. 
  • Voor het brengen en halen naar sport/clubs bieden wij een haal- en brengservice, op de locaties waar we dit kunnen organiseren. Hiervan kan tijdens schoolweken gebruik gemaakt worden, na schooltijd tot uiterlijk 17.00 uur en binnen de plaats/wijk van de school  
  • Op sommige locaties bieden wij een warme maaltijdservice of de mogelijkheid om een zelf meegebrachte maaltijd op te warmen.  
  • Via een digitaal ouderportaal informeren wij ouders/verzorgers over de belevenissen van de kinderen in de opvang. Ook worden er regelmatig foto’s gedeeld binnen deze (beveiligde) omgeving.  
  • Voor de BSO zijn er per contract dag twee margedagen bij de prijs inbegrepen. U kunt hiervan gebruik maken op de dag dat uw kind normaal ook naar de BSO komt.
  • In overleg is het soms mogelijk om verlengde opvang af te nemen voor en na de standaard openingstijden (7.30-18.00 uur). 

Wat zijn de kosten?

Wilt u een proefberekening laten maken van wat kinderopvang u per uur kost? Maak dan gebruik van onze handige rekentool.