Aanmelden
Oog voor iedereen!

Enthousiast geworden voor onze opvang? U en uw kind(eren) zijn van harte welkom op één van onze kindcentra.

Wilt u eerst meer weten, dan kunt u via ons contactformulier uw vragen stellen. Uiteraard kunt u ook altijd rechtstreeks contact opnemen met een van onze locaties. Wij raden u van harte aan om vrijblijvend een kijkje te gaan nemen op de kindcentra bij u in de buurt. In een persoonlijk gesprek vertelt de directie graag waar we voor staan en hoe we werken. Uiteraard is uw kind hierbij van harte welkom! Tijdens dit bezoek kunt u zelf de sfeer proeven en met uw vragen terecht bij de directie of een van de pedagogisch medewerkers. Om die reden kiezen we bij voorkeur een moment overdag voor de rondleiding. U kunt een afspraak maken door een e-mail te sturen naar de locatie van uw keuze of te bellen. Klik hier voor de contactgegevens.

Heeft u uw keus gemaakt, dan kunt u via onderstaande knop uw kind inschrijven voor kinderdagopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang op het door u gewenste kindcentrum. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons een ontvangstbevestiging van uw inschrijving.

Klik hier voor het online aanmeldformulier

N.b. Wanneer uw kind 4 wordt en klaar is voor de basisschool, dan is het grote voordeel van onze kindcentra dat uw zoon of dochter kan doorstromen in dezelfde vertrouwde omgeving, met dezelfde gezichten en dezelfde regels en afspraken. Maar uiteraard kiest u als ouders zelf op welke basisschool u uw kind wilt inschrijven.