Open dag gemist?

Iedere dag een open dag
Op de kindcentra van CKC Drenthe voor onderwijs en kinderopvang is het altijd open huis! Een aparte open dag organiseren doen wij daarom niet. Veel liever maken we – op afspraak – tijd vrij om persoonlijk kennis te maken met jou en je kind. Natuurlijk is dat nog steeds vrijblijvend; we raden je sowieso aan om op meerdere kindcentra in de buurt een kijkje te gaan nemen. Het gaat tenslotte om een plek waar jouw kind de komende jaren veel tijd door zal brengen. Tijdens de kennismaking en de rondleiding kun je zelf de sfeer proeven en met je vragen terecht bij de directeur, de leerkracht, de pedagogisch medewerker of de kinderen. Want zij zijn tenslotte onze beste ambassadeurs! Om een goede indruk te krijgen kiezen we bij voorkeur een moment overdag voor de rondleiding (meestal tussen 08.30 en 14.00 uur). En natuurlijk mag je je kind meenemen.

Wat wij bieden
Op onze kindcentra bieden we kwalitatief hoogwaardig basisonderwijs aan voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Op 24 van de 31 locaties bieden wij daarnaast ook vertrouwde buitenschoolse opvang (voor, tussen en na schooltijd), kinderdagopvang (0-4 jaar) en peuteropvang (2-4 jaar). Op de overige locaties werken wij voor de kinderopvang samen met externe organisaties. Wij verzorgen in onze kindcentra onderwijs en opvang vanuit een christelijke levensvisie. In één doorgaande lijn, vanuit één team en met één visie op de ontwikkeling van de kinderen die aan ons worden toevertrouwd. Zo verloopt de overgang van peuter naar kleuter heel natuurlijk.

Waar je ons vindt
Ben je benieuwd of er een kindcentrum van CKC Drenthe bij je in de buurt is en wat daar de mogelijkheden zijn? Klik dan hier of op de knop hieronder voor de interactieve kaart met locaties. Onder de kaart vind je de adressen en websites van al onze kindcentra. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact opnemen met het kindcentrum van je keuze. Onze directeuren vertellen heel graag persoonlijk waar we voor staan en hoe we werken.