Actie Vul een doos, help Oekraïne

Van de voorjaarsvakantie tot en met het Paasweekend staat CKC Drenthe in het teken van een hartverwarmende actie voor Oekraïne onder de vlag van de Friese Rijders voor Oekraïne. Om de Oekraïense families van onze kindcentra te laten merken dat we achter hen staan, is CKC Drenthe samen met kindcentrum Papenvoort een actiegroep gestart voor het inzamelen van bananendozen met levensmiddelen. Veertien van onze locaties doen mee! Met heel CKC Drenthe gaan we voor minimaal 500 dozen.

De kinderen van Papenvoort willen iedereen die bij wil dragen aan de actie ‘Vul een doos, help Oekraïne’ bij voorbaat heel erg bedanken voor de hulp aan hun land. Samen met juf Tanya Zaporozhchenko maakten ze een videoboodschap.

Bekijk het op YouTube: https://youtu.be/vPsMS1bIXkU!