Het Octaaf start met peuteropvang en kinderdagopvang

Vanaf 6 maart 2023 start kindcentrum Het Octaaf in Assen met kinderdagopvang en peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Deze opvang biedt kinderen de kans om samen te spelen, te ontdekken en van elkaar te leren in een veilige en vertrouwde omgeving. Het grote voordeel van peuteropvang en dagopvang vanuit een kindcentrum is dat voor de peuters de stap naar de basisschool een hele natuurlijke weg zal zijn.

De peuteropvang op Het Octaaf is 5 ochtenden in de week open, van 8.30 t/m 12.30 uur en de dagopvang is open van 7.30 – 18.00 uur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar! Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u een nieuwsgierige peuter? Ga dan voor meer informatie naar www.ckchetoctaaf.nl. U bent te allen tijde welkom voor een vrijblijvende rondleiding.