ÉÉN DOORGAANDE LIJN VAN KINDEROPVANG
NAAR ONDERWIJS? DAT KAN OP KINDCENTRUM
REHOBOTH IN VALTHERMOND

Anderhalf jaar geleden startte Christelijk Kindcentrum Rehoboth in Valthermond met kinderdagopvang en peuteropvang. Basisonderwijs en voorschoolse en buitenschoolse opvang werd er al aangeboden. Inmiddels heeft het kindcentrum zich ontwikkeld tot een omgeving waar kinderen van 0 tot 13 jaar zich ononderbroken kunnen ontwikkelen. Kinderen, groot en klein, voelen zich er thuis, hebben er plezier en doen het goed. Daar zijn de mensen van CKC Rehoboth trots op. Miranda Tonkens, directeur van het kindcentrum, vertelt over de meerwaarde van het integreren van opvang en onderwijs. Klik hier om het volledige interview te lezen.

Kinderen bij de kinderopvang spelen met letters en herkennen de eigen letters van hun naam.