Wie jarig is trakteert! En dat gaan we doen…

Vijf jaar geleden, op 14 januari 2016, zijn we zelf gestart met kinderopvang op de eerste locaties van CKC Drenthe en zijn de ontwikkelingen in gang gezet om te komen tot kindcentra met één doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Voorafgaand aan de start heeft het schoolbestuur destijds uitgebreid gediscussieerd met de ons omringende partners om te komen tot een goede start. Als schoolbestuur zagen we direct de mooie en positieve kansen voor ouders en kinderen om te komen tot een aanbod op onze eigen locaties én in één inhoudelijke doorgaande lijn. 

Inmiddels bieden we onderwijs én kinderopvang aan op 21 van de 30 CKC-scholen. Op de andere 7 andere locaties doen we dit samen met partners.  Een ontwikkeling waar ik als bestuurder van CKC Drenthe trots op ben. Om dit succes te vieren organiseren we in jubileumjaar 2021 tal van activiteiten voor kinderen, ouders en onze medewerkers. Daarnaast blikken we in diverse interviews terug op de afgelopen vijf jaar én kijken we vooruit naar de komende 5 jaar. Dit doen we op onze speciale jubileumwebsite: www.5jaarckckindcentra.nl.

Albert Velthuis,
Voorzitter College van Bestuur CKC Drenthe