CKC Drenthe breidt kinderopvang uit in Borger-Odoorn

Vanaf 17 augustus starten wij op verschillende locaties met nieuwe opvanggroepen. Op kindcentrum School 59 (Nieuw-Buinen) starten we met peuteropvang + BSO en op kindcentrum Rehoboth (Valthermond) breiden we ons aanbod uit met peuteropvang + KDV. Op kindcentrum de Klister (Nieuw-Buinen) en kindcentrum de Wegwijzer (2e Exloermond) bieden wij al langer BSO, KDV en peuteropvang aan.

Onze opvanglocaties bieden een plezierige en gezellige plek voor kinderen om met elkaar te spelen en veelzijdige en afwisselende activiteiten te doen. Zo kunnen kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen. Wilt u een proefberekening laten maken van wat kinderopvang u per uur kost? Maak dan gebruik van onze handige rekentool. Voor meer informatie over de mogelijkheden of om uw kind(eren) aan te melden kunt u ook bellen (0592- 409865) of mailen () naar CKC Drenthe Kinderopvang.